Lžíce bez mléka - Gravírování bez mléka: Na bezkaseinový dezert, Rozdělení příborů: Lžíce, Druh lžíce: Dezertní lžička
Originálně označené příbory s bezlaktózovým a bezkaseinovým tématem.
Znáte rozdíl mezi intolerancí a alergií na mléko? Ve zkratce - laktóza je sacharid (mléčný cukr) a kasein je bílkovina (mléčný protein). Rozdíl je v intoleranci na laktózu a alergii na kasein. Chtěli jsme však potěšit obě tyto skupiny. Snad se nám to povedlo. 😊
Laserujeme zatím tyto návrhy:
- Mlsám bez laktózy
- Mlsám bez laktózy :-)
- Mlsám bez kaseinu
- Mlsám bez kaseinu :-)
- Jedině bezlaktózové kalorie
- Jedině bezkaseinové kalorie
- Na bezlaktózový dezert
- Na bezkaseinový dezert
Značka příborů: Sandrik
Materiál: Nerezová chromniklová ocel 18/10.
Povrchová úprava: leštěná.
Díky složení slitiny nehrozí riziko rezavění příborů a je zajištěna jejich zdravotní nezávadnost i snadná údržba.
Laserování probíhá v Kyjově.
Příbory laserujeme na základě objednávek a odesíláme cca do 5 dnů (výrobu musíme přizpůsobit obsazenosti laseru).
Doporučení pro údržbu:
- Dbejte na správné uložení příboru v myčce – vhodné jsou plastové stojany pro příbory, které omezují riziko poškrábání v myčce.
- Používejte vhodné přípravky do myčky – některé soli mohou být agresivnější a zanechávají na příboru skvrny, nebo někdy může dojít i k naleptání jeho povrchu.
- Příbor vydrží déle, když na něm nenecháte zaschnout kyselé šťávy či jiné zbytky jídla, které z něj pak budete dostávat houbičkou nebo drátěnkou.
Rozdělení příborů | Lžíce |
---|
Rozdělení příborů | Lžíce |
---|